Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

ÇUKUROVA’NIN ''ALTIN ADAMLARI''

ÇUKUROVA’NIN

ADANA'DA YİNE FARKIMIZI ORTAYA KOYDUK

ÇUKUROVA’NIN ALTIN ADAMLARI

Yavuz Medya gurubuna bagli Çukurova Flashhaber Gazetesinin bu yil 13.sü düzenlenen yilin altin adamlari ödül töreni yine renkli geçti.

Bu yil 13.sü düzenlenen ve Girisimci Is adami Mustafa Arslan’in sponsor oldugu Yilin Altin Adamlari ödül töreni Inci Oteli Yakut Balo salonunda seçkin konuklarin katilimiyla gerçeklesti.

Pandemi nedeniyle bu yil yaklasik 150 davetlinin katildigi gecede Gazetemizin Imtiyaz sahibi Osman Yavuz, açilis konusmasini Ceyhan  Aktif Gazeteciler Dernegi Onursal Baskani Izettet Aydemir’e yaptirdi. Aydemir, yaptigi konusmada Çukurova Flash haber gecesine katki sunan is adami Mustafa Arslan’a tesekkür ederken yerel basinin her zaman desteklenmesini istedi.Pandemiden dolayi yerel gazetelerin zor günler geçirdiklerinin kaydeden Aydemir, Kamuoyunun sesi Kulagi Gözü olan biz Basin Mensuplarinin her zaman dogrudan Haktan yana onlarin her zaman yanlarinda olduklarini,Memleketimiz için dogru neyi gerektiriyorsa herkesin elini tasin altina koymalarini istedi.

Daha sonra Konusma yapan Girisimci Is adami Mustafa Arslan, Elinden geldigi kadar yerel basina destek verdigini belirterek sadece yerel basin degil, Covid 19 Vürüsünün çiktigi ilk günlerde insanlarimiz maske bulamazken biz Adana basta olmak üzere bütün ilçelerine yaklasik 600 bin Maske dagitarak insanlarimizin yaninda olduk. Burada da Osman Yavuz Kardesim benim basin danismanim burada bizleri bir araya getirme firsati verdiginden dolayi da Yavuz Medya Gurubuna tesekkür ederim dedi.

SANATÇI SAFAK SÖNMEZ’E YOGUN ILGILI

Daha sonra Sahneye çikan Adanali sanatçi Safak Sönmez, söyledigi bir birinden güzel sarkilariyla salonda bulunan misafirleri costururken,Safak Sönmez’e  ilgi yogundu.

2020 YILI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU

Bu yil 2020 yili insanlar açisindan iyi geçmese de  Kamuoyu adina yapilan gecelerini gündüzlerine katarak bir çaba sarf eden  bazi  Belediye Baskanlarini, yardimcilarini, STK temsilcilerini,Isadamlarini, is Kadinlarini,Muhtarlarini kisacasi bu degerli gizli kahramanlarin yaptiklari fedakarliklarini gören onlari perde arkasinda birakmayan gazetemiz maneviyati degerli olan ödülleri bu gecede takdim ederek, bir vefa örnegi sergiledi.Ödül Töreninin ardindan Sahneye çikan Oryantal Tugba Masalarin da üzerine çikarak kivrak danslariyla misafirleri eglendirdi.

Gecemize Katilan Basin Mensuplari arkadaslarimiz olmak üzere Tüm STK, Temsilcilerimize is adamlarimiza,Is kadinlarimiza,Muhtarlarimiza,Ismini saymakla bitiremeyecegimiz tüm konuklarimiza sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz. Ödül alan degerli Bürokratlarimiza da tekrardan basarilar diliyoruz

 

 

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı